Dutch Ecom Stores: Over Ons - FloorProff
Menu
EUR
  • Direct de scherpste prijs
  • Complete ontzorging
  • Persoonlijke betrokkenheid
  • Actuele vloerentrends

Over ons

Dutch Ecom Stores is de B2B dropship leverancier die ondernemers in de E-commerce ontlast en marges vergroot door schaalvoordeel. Ondernemingen, zzp'ers, stoffeerders, binnenhuisarchitecten en winkeliers kunnen bij ons terecht voor de inkoop van alles omtrent woninginrichting. Denk hierbij aan vloeren en vloer toebehoren, keukeninrichting, wanddecoratie en raamdecoratie.

Met Dutch Ecom Stores kun je op een efficiënte manier inkopen. Wij maken het inkopen eenvoudig voor u en bieden een groot assortiment producten.

Het assortiment volledig uit eigen voorraad

De kracht van Dutch Ecom Stores zit hem in het assortiment en de voorraad die wij aanhouden. Met ons gefocuste, selectieve en relevante assortiment voor de Benelux bieden wij alles wat nodig kan zijn voor de inrichting van een woning. Dutch Ecom Stores biedt verschillende A-merken en private label producten, zoals bijvoorbeeld de bekende merken Richmond en Floor Parador.

Extra garanties waar wij trots op zijn 

Meer dan 5000 pallets zijn uit onze eigen voorraad leverbaar. Voor vaste partners is het daarnaast vaak mogelijk om op rekening in te kopen. De retourtermijn van Dutch Ecom Stores is 30 dagen. Binnen deze 30 dagen is het mogelijk de geleverde producten te retourneren. Dan zullen wij de producten weer meenemen zodat u hier niet meer over hoeft na te denken. 

Door ons uitgebreide assortiment en voorraad hebben wij de mogelijkheid direct te leveren. Hierdoor kunnen wij standaardlevertijden realiseren van 4 tot 5 werkdagen. Dit maakt dat het verzenden en retourneren bij Dutch Ecom Stores veel eenvoudiger is dan bij de concurrent.

Dutch Ecom Store: het ontstaan van een E-commerce partner

Van oorsprong is Dutch Ecom Stores een groothandel in vloeren en alles daaromheen. Sinds de corona crisis zagen wij een verschuiving van de wensen en behoeften van onze klanten. Klanten zochten één plaats voor de inkoop van de producten die zij in hun onderneming kunnen gaan verkopen. 

De klant kon nog niet alles online bestellen met goede inkoopcondities. Daarom hebben wij Dutch Ecom Stores in het leven geroepen en zijn wij ons gaan richten op alles rondom woninginrichting. Hierbij vonden wij gunstigere en efficiëntere inkoopcondities belangrijk. 

Schaalvoordeel van DES: Hoe meer u omzet, hoe goedkoper u kan inkopen

Bij Dutch Ecom Stores werken we met vijf verschillende klantengroepen. Deze klantengroepen betalen elk een eigen prijs. Met dit model geldt; hoe meer omzet jij verdient, hoe goedkoper je bij ons kan inkopen.

Het is mogelijk om uw account te koppelen aan Dutch Ecom Stores. Hierdoor worden automatische bestellingen mogelijk. Wij zullen dan leveren bij de eindklant zodat u hier zelf geen omkijken meer naar heeft. Hierdoor worden de bestellingen van uw klanten volledig geautomatiseerd.

Heeft u vragen rondom het inkopen van producten bij Dutch Ecom Stores? Onze Whatsapp support is 6 dagen per week bereikbaar voor al uw vragen. 

Missie en visie

Onze missie en visie is dan ook om die effectieve en efficiënte partner te zijn voor onze klanten. Wij bouwen een relatie op met onze klanten waardoor het mogelijk wordt te bouwen op deze relatie. Dutch Ecom Stores doet meer dan alleen materialen leveren en wil de nieuwe generatie interieurdesigners en woninginrichters voorzien van het juiste, grote productassortiment.

Met Dutch Ecom Store kunnen klanten profiteren van een rendabel verdienmodel en terugkerende klantengroepen. Hierdoor zullen terugkerende aankopen gerealiseerd worden en worden gunstige condities gecreëerd voor het inkopen van uw producten voor uw onderneming.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »